Розробка схем з Arduino без електроніки
Розробка схем з Arduino без електроніки
Звичайно, що цією програмою можуть користуватися тільки ті аматори, що бодай трохи знають англійську мову, але це нас не лякає. Інтерфейс програми настільки простий що все зроблено на рівні перетягування картинок.
Мова йдеться про програму на сайті https://circuits.io/
Для початку роботи необхідно просто зареєструватися і вперед, починайте роботу. Тягніть з бібліотеки контролер, резистори, датчики, сенсори, розташовуйте на екнаі як вам зручно, зєднюйте все до купи і тисніть кнопку
"Страт симуляції"
Програма покаже помилки, прокричить вам про неприпустимо високі струми та напруги - не дозволить спалити реальні пристрої.
Мало цього? ТОді тисніть сусідню кнопку і отримайте програмний код, або завантажте код самі, змінюйте опори на схемі і генеруйте схеми для травлення плат на основі вже працюючого віртуалдьного макету
- lDoberMannl
Re: Розробка схем з Arduino без електроніки
Что то я там нашел только создание 3д моделей онлайн. Либо скачать Егель.
А що це таке ЕГЕЛЬ? ПРограма для моделювання? Ссилку в студію!lDoberMannl писав: ↑25 червня 2018 12:20 Что то я там нашел только создание 3д моделей онлайн. Либо скачать Егель.
- lDoberMannl
По Вашей же ссылке https://circuits.io/
Первая программа в списке:
PCB Design: Use EAGLE
Professional PCB design for everyone. Schematic capture, PCB layout, routing & CAM. Integrate seamlessley with Fusion 360 and experience the power of truly bidirectional 2D/3D design.
Ставил себе ее ранее, сложноватая программа, мне нужно было чисто платы рисовать - лучше чем sprint layout 6 с разными макросами я не нашел - простенькая и легко разобраться в ней - если нужно только рисовать сами платы.
Первая программа в списке:
PCB Design: Use EAGLE
Professional PCB design for everyone. Schematic capture, PCB layout, routing & CAM. Integrate seamlessley with Fusion 360 and experience the power of truly bidirectional 2D/3D design.
Ставил себе ее ранее, сложноватая программа, мне нужно было чисто платы рисовать - лучше чем sprint layout 6 с разными макросами я не нашел - простенькая и легко разобраться в ней - если нужно только рисовать сами платы.