Sonoff WiFi - Проблеми і рішення

WIFI, Bluetooth, RF, Кодові дистанційні замки. Використання Інтернету та управління СМС повідомленнями, створення систем управління через інтернет
Відповісти
Arduino
Site Admin

Sonoff WiFi - Проблеми і рішення

Повідомлення Arduino »

Проблеми і рішення :
Дізнатися докладні відповіді на Розумний будинок Спробуйте тут - на форумі, або відвідайте сайт ITEAD.
sonoff-1.jpg

1. Мій пристрій Sonoff Додано успішно але залишається «Оффлайн».
Відповіді: щойно доданому пристрою потрібно 1-2 хв. для підключення до маршрутизатора і Інтернет. Якщо він залишається Оффлайн протягом тривалого часу, будь ласка, судити проблему шляхом зелений світлодіод стану:

1.1. Зелений світлодіод швидко блимає один раз і повторює, що означає, що пристрій не вдалося підключитися до маршрутизатора. Причина може бути ви маєте введений неправильно WiFi пароль або пристрій занадто далеко від маршрутизатора, який викликає слабкий WiFi сигнал. Пристрій не може бути доданий до 5G-wifi-router, тільки 2.4G-Wi-Fi в порядку. Нарешті, переконайтеся, що ваш маршрутизатор є mac-відкрити.

sonoff-01.jpg
1.2. Зелений світлодіод повільно блимає один раз і повторює, Що означає пристрої з'єднався з маршрутизатора і сервера, але не вдалося бути додані до списку пристроїв. Потім увімкніть принтер знову, якщо це все ще не працює, просто додайте пристрій знову.

1.3. Зелений світлодіод швидко блимає двічі і повторює, Це означає, що пристрій має підключений до маршрутизатора але не вдалося підключитися до сервера. Потім ласка, підтвердіть ваш Wi-Fi маршрутизатор працює нормально.

2. Чому додаток може не знайти пристрій в парі статус?
Відповіді: це тому, що вашого телефону кеш. Близько WLAN вашого телефону потім відкрити його після хвилини. У той же час, будь ласка, вимкніть пристрій, якщо ви можете, Потім включите спробувати ще раз.

3. Мій Wi-Fi закінчився, я можу підключення пристроїв до LAN? Може мій телефон бути безпосередньо підключений до пристрою доступу?
Відповіді: sonoff основний і sonoff rf підтримку управлятися LAN.

4. зелений світлодіод продовжує, навіть якщо пристрій включено. Преси кнопку але пристрій не працює.
Відповіді: схема може бути порушена, будь ласка, надішліть його назад для тестування. Доставка поштові витрати і упаковка буде за рахунок покупця, якщо пристрій пошкоджений покупцем, і покупець повинен нести додаткову вартість ремонту.
Відповісти

Повернутись до “Передача даних та Інтернет”